Werkwijze

Het 2e leven van voorzetapparatuur start in Wergea!

Reviseren is ons vak, dus ook voor reparatie, service, nieuwe en gebruikte onderdelen kunt u bij ons terecht.
Wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om verkoop en verhuur van gebruikte en gereviseerde voorzetapparatuur voor heftrucks.

Onze voorzetapparatuur zijn gebaseerd op hergebruik, dus groen en duurzaam. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Lees dan hieronder verder…

1

Het begint allemaal bij…

…inkoop. Zonder voorraad geen gereviseerde voorzetapparatuur voor verkoop of verhuur. Heeft u, om wat voor reden ook, apparatuur stilstaan? Laat het weten, misschien is het nog geschikt om een tweede leven tegemoet te gaan bij een andere gebruiker. Met deze eerste stap helpt u al mee in het hergebruik proces van voorzetapparatuur en het levert u ook nog geld op!

2

Na aflevering bij Axtra…

…Alles wordt uitvoerig gecontroleerd en getest. Op basis van deze gegevens wordt door de vakkundige monteurs van Axtra alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat alle voorzetapparatuur klaar is voor een nieuwe betrouwbare, bedrijfszekere inzet met garantie. Na revisie wordt voor ieder budget apparatuur voor hergebruik aangeboden. Iedere klem wordt ingedeeld in één van de volgende categorieën: As-Is (huidige staat), As-Is+ of GOUD.

3

Categorie AS-IS

… De categorie As-Is (huidige toestand) bieden we speciaal aan voor de kleine portemonnee. De apparatuur wordt na binnenkomst getest en resultaten worden in een rapport opgenomen. Eventuele reparatie wordt door de hergebruiker zelf uitgevoerd. Geen garantie maar wel snel leverbaar. Ideaal voor heftruckdealers die zelf willen repareren en kostenbesparend willen werken.

4

Categorie AS-IS+…

…kan direct ingezet worden. Apparatuur is getest, goedwerkend en vertoont geen lekkage.
In overleg spuiten we het apparaat.

5

Heeft u gekozen voor de categorie ‘Goud’?

…Heeft u gekozen voor de categorie GOUD, ook wel klasse 1 genoemd? Dan is de apparatuur compleet onder handen genomen. Alle aan slijtage onderhevige onderdelen zijn vervangen of gereviseerd. Als de apparatuur technisch 100% is, vindt de finishing touch plaats in de spuitcabine. Hierna wordt de apparatuur voorzien van de herkenbare Axtra (bolletjes-)stickers. De apparatuur is kwalitatief gelijk aan nieuwe apparatuur met garantie, alleen de prijs is anders!

6

De monteurs van Axtra…

…zijn deskundig, gecertificeerd en trots op hun vakmanschap. Lassen, draaien, frezen, vervangen van onderdelen en afdichtingen. Iedere monteur stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat alle apparatuur klaar is voor een nieuwe betrouwbare en bedrijfszekere inzet met garantie.

7

Korte reparatietijd, want tijd is geld

…reparatie of onderhoud aan uw voorzetapparatuur? Zelfs met vervangen van onderdelen garanderen wij een snelle reparatietijd en continuïteit voor uw bedrijf.