Reparatie & Service

  • Home
  • Reparatie & Service

Reparatie
Wij kunnen uw apparatuur repareren, met garantie! Onze gekwalificeerde monteurs doen dit graag voor u. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Bel ons!
U kunt ons bereiken via +31 58 255 30 11 u kunt vragen naar onze technische specialist Ronald Meijer, hij is dé kennisbank met jarenlange ervaring, hij helpt u graag!

Repareren of vervangen?
Reparatie is goed voor het milieu, omdat de productie van een nieuw apparaat energie en materiaal kost. Lees meer hierover onderaan!

Whatsapp
Stuur informatie zoals het serienummer, typeplaat met foto’s en/of video’s via Whatsapp naar +316 83 315 192.

Onderhouden, voorkom storing!
Apparatuur blijft in optimale conditie als je het goed blijft ondrehouden. Doe dit regelmatig en besteed dit uit aan Axtra! Lees hier meer over…

E-mail contact
Mailen is ook mogelijk. Stuur u details naar ons algemene mailadres:  info@axtra.nl. Wij helpen u graag verder.

Schade aan uw apparatuur?
Wij repareren op locatie of in onze werkplaats. Lees meer over onze mogelijkheden of neem direct contact met ons op!

Axtra hergebruikt en waarom wij dat doen, is heel eenvoudig. Hergebruik draagt ​​bij aan een betere wereld. Omdat er minder CO2-uitstoot is, geen uitputting van fossiele brandstoffen en behoud van bossen en natuur!
Axtra draagt ​​ook bij door het gebruik van aanbouwdelen voor heftrucks! Wij zijn het alternatief voor nieuw en het beste voor uw portemonnee en het milieu.

Niet kopen maar repareren?
Als je geen ander gereviseerd apparaat wilt kopen, kunnen we ook je huidige apparaat repareren! Slangen persen, FEM-ophangingen aanpassen, afdichtingen vervangen, klemdruk aanpassen of onderdelen vervangen? Bij schade of storing kunt u altijd bij ons terecht. Wij beschikken over een volledig uitgeruste servicebus zodat we het probleem ter plaatse kunnen oplossen.

Voorkom stilstand
Bovendien kunnen uw aanbouwdelen onmiddellijk worden vervangen door vervangende apparatuur om stilstand van uw activiteit te voorkomen.
Zo hebben we ook alle tijd om uw aanbouwdeel in onze werkplaats te repareren.

Service op maat
Naast onze standaard reparatie service biedt Axtra Voorzetapparatuur extra service. Met onze haal- en brengservice regelen wij het transport van voorzetapparatuur.
Pro-actief, een snelle oplossing bieden en korte levertijden is onze kracht. Daarnaast kunt u zich verzekeren van maximale bedrijfszekerheid en continuïteit met onze onderhoudscontracten op maat. Tot slot kan Axtra Voorzetapparatuur ook de op- en afbouw van voorzetapparatuur voor u regelen. Veel is mogelijk!

 

Neem direct contact op!
Gebruik maken van onze service en reparatie? Neem direct contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden. Mocht een gewenst product niet op voorraad zijn, zorgen wij ervoor dat we het in huis hebben. U geeft aan wat u nodig heeft: wij vinden een oplossing!

Ik heb nog wat staan