Reparatie & Service

  • Home
  • Reparatie & Service

Reparatie door Axtra
Wij kunnen reparaties voor u uitvoeren, mét garantie! Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs doen dit graag.

Telefonisch
Bel ons via 058-255 30 11 en vraag naar technisch specialist Ronald Meijer, onze vraagbaak met jarenlange ervaring!

Repareren of vervangen?
Repareren is beter voor het milieu, omdat de productie van een nieuw apparaat energie en grondstoffen kost. Lees hieronder meer!

Info per Whatsapp
Stuur gegevens van het apparaat zoals het (serie-)nummer, volledige typeplaat en foto’s/video’s. App ons via 06 – 83 315 192.

Onderhouden, voorkom storing!
Apparatuur blijft in optimale conditie als je deze goed onderhoudt . Doe dit regelmatig of laat dit doen door Axtra. Lees hier meer…

E-mail contact met Axtra
Niet appen? Stuur uw gegevens door via het algemene e-mailadres: info@axtra.nl. Wij zorgen dat het bij de juiste persoon komt.

Schade aan uw voorzetapparatuur?
Wij repareren ter plekke of in onze werkplaats. Lees meer over onze mogelijkheden of neem direct contact op!

Wij hergebruiken en waarom wij dat doen is heel simpel. Hergebruik draagt bij aan een betere wereld. Want er is minder uitstoot van Co2, geen uitputting van fossiele brandstoffen en het behoud van bossen en natuur!
Axtra draagt ook een steentje bij door gebruikte voorzetapparatuur voor heftrucks! Wij zijn het alternatief voor nieuw en het beste voor portemonnee en milieu.

Niet kopen maar repareren?
Wanneer u niet een ander gereviseerd apparaat wilt kopen, kunnen wij ook uw huidige apparaat repareren! Slangen persen, FEM ophangingen aanpassen, afdichtingen vervangen, klemdruk instellen of onderdelen vervangen? U kunt bij schade of storing altijd een beroep op ons doen. Wij beschikken over een volledig uitgeruste service bus waardoor wij het probleem ter plekke kunnen verhelpen.

Stilstand voorkomen
Daarnaast kan uw voorzetapparatuur direct verwisselt worden met vervangend apparatuur om stilstand van uw bedrijvigheid te voorkomen.
Zo hebben wij ook alle tijd uw voorzetapparaat bij ons in de werkplaats te repareren.

Service op maat
Naast onze standaard reparatie service biedt Axtra Voorzetapparatuur extra service. Met onze haal- en brengservice regelen wij het transport van voorzetapparatuur.
Pro-actief, een snelle oplossing bieden en korte levertijden is onze kracht. Daarnaast kunt u zich verzekeren van maximale bedrijfszekerheid en continuïteit met onze onderhoudscontracten op maat. Tot slot kan Axtra Voorzetapparatuur ook de op- en afbouw van voorzetapparatuur voor u regelen. Veel is mogelijk!

 

Neem direct contact op!
Gebruik maken van onze service en reparatie? Neem direct contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden. Mocht een gewenst product niet op voorraad zijn, zorgen wij ervoor dat we het in huis hebben. U geeft aan wat u nodig heeft: wij vinden een oplossing!

Ik heb nog wat staan