Retourneren

Een bestelling omruilen of retourneren?

Is uw product niet geheel naar wens? Dan kunt u uw product retour sturen. Daarvoor staat een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd start vanaf het moment dat de aankoop is afgeleverd. Binnen deze periode kunt u de aankoop zonder opgaaf van reden annuleren. Bij een defect of garantiegeval kan het natuurlijk ook voorkomen dat u het product retourneert na deze bedenktijd. Lees hier meer over de garantievoorwaarden.

 

■   Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen
■   Wilt u iets retourneren of ruilen? Dan vragen wij u het retourformulier in te vullen
■   Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending door Axtra, ontvangt u het bedrag retour

 

Retourneren of ruilen: wat te doen.
In ongebruikte staat kan een product tot 14 dagen na aankoop geretourneerd worden. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. Als u een aankoop wilt retourneren of ruilen, is het belangrijk dat u ons dit binnen de bedenktermijn laat weten via het retourformulier. Via onderstaande link download u het retourformulier. Wij verzoeken u deze, volledig ingevuld, retour te sturen naar info@axtra.nl. Daarnaast dient u het retourformulier bij de retourzending te voegen. Het formulier kunt u tevens gebruiken om aan te geven dat u het product wilt ruilen. U kunt de aankoop zelf naar ons retour sturen of terugbrengen naar onze locatie in Wergea.

 

Retourformulier Axtra Webshop

U ontvangt in het geval van retourneren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het bedrag terug. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. Wanneer het product wel gebruikt retour wordt gezonden zal hiervoor een vergoeding worden gevraagd.


Een bestelling retourneren

Gebruik bij voorkeur de originele verpakking voor het retourneren. Is deze verpakking niet meer aanwezig, verpak het product dan goed zodat het veilig en schadevrij aan ons geretourneerd kan worden. Vergeet niet het retourformulier bij het artikel te verpakken.

Zelf retourneren? U kunt de bestelling zelf terugbrengen naar het onderstaande adres. Vergeet niet het retourformulier mee te nemen:

Axtra Voorzetapparatuur B.V.
T.a.v. Axtra WEBSHOP
Fricoweg 3a

9005 PC WERGEA

Download hier:
Retourformulier Axtra onderdelenlijn webshop

Hulp nodig?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Whatsapp ons!06 – 83315192

    Ik heb nog wat staan