Over ons

Sterk in reviseren en al langer dan 25 jaar innovatief en milieubewust. Benieuwd naar onze ambitie? Lees hieronder meer over ons familiebedrijf Axtra Voorzetapparatuur BV.

IMG_3660

Een familiebedrijf pur sang
Een familiebedrijf pur sang, dat is Axtra Voorzetapparatuur BV. Met de ambitie een eigen bedrijf te runnen in gebruikte voorzetapparatuur voor heftrucks, zijn Bea Kruidhof en Sjoerd Kruidhof in 1992 gestart in de voormalige Fricofabriek in Wergea. Waar het destijds begon met een telefoon, fax en computer is Axtra Voorzetapparatuur BV uitgegroeid tot een organisatie gespecialiseerd in gebruikte voorzetapparatuur. Met een 14 koppig enthousiast team om voorzetapparatuur een tweede leven te geven en een indrukwekkende opslag met ruim 2500 stuks voorzetapparatuur is het aanbod zeer divers.

Al meer dan 25 jaar innovatief en milieubewust
Het hergebruiken van apparatuur is milieubewust, duurzaam en de trend van deze tijd. Axtra Voorzetapparatuur is al meer dan 25 jaar innovatief en milieubewust in zijn werkwijze en daarmee de tijd ver vooruit. Onze kracht is reviseren!

Laten we het samen doen!
Axtra Voorzetapparatuur BV is een begrip in de wereld waar gewerkt wordt met heftrucks. Know-how, vakmanschap en hergebruik zijn zaken die ons op het lijf geschreven zijn en die wij graag met anderen delen. Hergebruik is goed voor uw portemonnee en wij hebben de middelen om dit te realiseren. Laten we het daarom samen doen!

Onze werkwijze

1

Het begint allemaal bij…

…inkoop. Zonder voorraad geen gereviseerde voorzetapparatuur voor verkoop of verhuur. Heeft u, om wat voor reden ook, apparatuur stilstaan? Laat het weten, misschien is het nog geschikt om een tweede leven tegemoet te gaan bij een andere gebruiker. Met deze eerste stap helpt u al mee in het hergebruik proces van voorzetapparatuur en het levert u ook nog geld op!

2

Na aflevering bij Axtra…

…Alles wordt uitvoerig gecontroleerd en getest. Op basis van deze gegevens wordt door de vakkundige monteurs van Axtra alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat alle voorzetapparatuur klaar is voor een nieuwe betrouwbare, bedrijfszekere inzet met garantie. Na revisie wordt voor ieder budget apparatuur voor hergebruik aangeboden. Iedere klem wordt ingedeeld in één van de volgende categorieën: As-Is (huidige staat), As-Is+ of GOUD.

3

Categorie AS-IS

… De categorie As-Is (huidige toestand) bieden we speciaal aan voor de kleine portemonnee. De apparatuur wordt na binnenkomst getest en resultaten worden in een rapport opgenomen. Eventuele reparatie wordt door de hergebruiker zelf uitgevoerd. Geen garantie maar wel snel leverbaar. Ideaal voor heftruckdealers die zelf willen repareren en kostenbesparend willen werken.

4

Categorie AS-IS+…

…kan direct ingezet worden. Apparatuur is getest, goedwerkend en vertoont geen lekkage.
In overleg spuiten we het apparaat.

5

Heeft u gekozen voor de categorie ‘Goud’?

…Heeft u gekozen voor de categorie GOUD, ook wel klasse 1 genoemd? Dan is de apparatuur compleet onder handen genomen. Alle aan slijtage onderhevige onderdelen zijn vervangen of gereviseerd. Als de apparatuur technisch 100% is, vindt de finishing touch plaats in de spuitcabine. Hierna wordt de apparatuur voorzien van de herkenbare Axtra (bolletjes-)stickers. De apparatuur is kwalitatief gelijk aan nieuwe apparatuur met garantie, alleen de prijs is anders!

6

De monteurs van Axtra…

…zijn deskundig, gecertificeerd en trots op hun vakmanschap. Lassen, draaien, frezen, vervangen van onderdelen en afdichtingen. Iedere monteur stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat alle apparatuur klaar is voor een nieuwe betrouwbare en bedrijfszekere inzet met garantie.

7

Korte reparatietijd, want tijd is geld

…reparatie of onderhoud aan uw voorzetapparatuur? Zelfs met vervangen van onderdelen garanderen wij een snelle reparatietijd en continuïteit voor uw bedrijf.